Atención: Tu navegador no soporta algunas funcionalidades necesarias. Te recomendamos que utilizes Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Voralaigua

fem música amb el cos, l'anima i el cor.

  • 10
    Mecenas

A Voralaigua busquem mecenes! I Beques a la Creació de l'Aixeta

A Voralaigua busquem mecenes! I Beques per a creadors de l'Aixeta

Este video todavía se está procesando
A Voralaigua busquem mecenes! I Beques a la Creació de l'Aixeta
Benvolgudes persones, éssers feèrics i fòssils,

Ens hem inscrit a les Beques a la Creació de l'Aixeta (si ens podem embolicar la troca, ens hi emboliquem bé xd) i estem en cerca i captura de tot aquell que sigui susceptible d'esdevenir mecenes per una bona causa: propiciar que el nostre projecte musical tiri endavant :D  

FAQs que posen llum a la foscor:

1. Quants mecenes ens calen? No hi ha un límit de mecenes que puguem abastar, però si arribem als 50 haurem guanyat la grossa.

2. Quan s'acaba el període per fer-nos mecenes de Voralaigua? El 30 de GENER es quan es farà el recompte final dels mecenes incrits entre el 27 de novembre fins llavors. Ah, alerta!

3. Quin nivell de subscripció puc triar? Tot i que ens faria molta il·lusió que tots els mecenes nous s'apuntessin al nivell Fòssil Director, podeu contribuir subscrivint-vos al nivell que preferiu! No comtaran com a mecenes tots aquells que facin una aportació puntual.

4. Puc subscriure'm per un mes i prou? Doncs no: per què els nous mecenis entrin al nostre comptador, s'ha de mantenir la subscripció fins el 30 de gener. Si arriba el dia 30 i voleu marxar, us aixecarem l'encortament i llestos!  

Link directe als nostres nivells de mecenatge: 

https://voralaigua.aixeta.cat/ca/subscriptions


Altres dubtes: us deixem un vídeo explicant-vos-ho tot. Ens ajudarieu molt fent-ne difusió perquè ens encantaria cridar "VARA PER 50!" el 30 de gener <3 Gràcies!