Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Voralaigua

fem música amb el cos, l'anima i el cor.

  • 10
    Mecenes
Fes-te mecenes de Voralaigua, no te n'arrepentiràs! I parlem amb coneixement de causa: com a mecenes sabem què significa poder estar en contacte amb el grup de música que t'emociona i com a músiques tenim moltes ganes de crear i compartir amb la nostra pròpia comunitat.

Tenim moltes idees i projectes per Voralaigua, i desitgem realitzar-les amb vosaltres!
Bon Jan
Has arribat a Voralaigua, Bon Jan! 

Tens un cor d'or i dediques el que val una pinta de cervesa a alimentar el nostre projecte. Ballarem udolant a la Lluna en nom teu i tindràs accés al nostre grup de whatsapp, on podràs estar en contacte amb nosaltres i els/les altres mecenes i estar al dia de les novetats del grup, parlar sobre Sàbats i Esbats, fòssils guapos i altres temes de conversa fascinants.

Et tindrem present al proper Sàbat i procurarem que els auguris et siguin propicis! 


3,00 € mensuals
Gespablava
Aquest so que sents no es Bluegrass, es Gespablava i ara no pots parar d'escoltar-nos!

Essent Gespablava tindràs accés als privilegis dels Bon Jans i encara més: tindràs accés al Drive Edició Especial Mecenes Voralaigüívols, així podràs cantar i tocar fent xerinola els nostres temes i versions. Com el cançoner dels escoltes però no. 

Et tindrem present al proper Sàbat i procurarem que els auguris et siguin propicis!
6,00 € mensuals
Junta de Bruixes
Vara per una, vara per dues i vara per tres! Sense adonar-te'n, l'encanteri t'ha conduït a les profunditats del bosc més pregó (o del parc urbà més salvatge), des d'on arriba el so alegre i animat de la Junta de Bruixes a la que estàs a punt d'unir-te. Bruixes i bruixots dansen en trànsit venerant la Deessa i obren la rotllana perquè hi ocupis el teu lloc.

Gaudiràs dels privilegis de Bons Jans i Gespablaves i, a més a més podràs participar en les trobades online amb nosaltres per presentar-te contingut exclusiu i conèixer què en penseu, de tot plegat, assistir a un assaig en directe en stream cada mes i si mantens la subscripció durant 10 mesos podràs participar en la Junta de Bruixes Anual amb nosaltres quatre.

Evidentment, et tindrem present al proper Sàbat i procurarem que els auguris et siguin propicis! 
11,00 € mensuals
Fòssil Director
Has arribat al cim, a allò al que totes aspirem, a la cúspide de tota vida en aquest planeta, a la immortalitat: ets un Fòssil Director i poses llum a la foscor. Moles un piló i ho saps.

Tens tots els privilegis de Bons Jans, Gespablaves i Junta de Bruixes, i a més tindràs accés a descomptes en entrades, merchandising (quan en tinguem) i contingut per descarregar exclusiu per a Fòssils. 

Com a objecte de la nostre veneració, et tindrem present al proper Sàbat i procurarem que els auguris et siguin propicis! 
25,00 € mensuals
Crea la teva pròpia aportació
Pots fer una aportació puntual o mensual per la quantiat que vulguis. Tingues en compte que aquestes donacions no tenen recompenses associades ni donen accés a les publicacions que requereixen subscripció.
puntual o mensual